Video’s

Op deze pagina zullen we video’s van onze leden plaatsen, hopelijk zullen wij er in de toekomst nog veel binnen krijgen.

We zijn begonnen met de video’s van dhr. van Leeuwen van tuin nr. 47, bij de meeste van jullie bekend als Hans. Uiteraard zijn wij Hans zeer erkentelijk dat hij zijn video’s, die van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn, vrij heeft gegeven om op onze site te plaatsen.  Maar er zijn inmiddels ook andere filmers die hun beelden ter beschikking stellen.

Dit is niet alleen een genot om naar te kijken voor onze tuinleden, maar ook zeer interessant voor niet leden die een beeld willen krijgen wat er zoal plaatsvindt op ons complex.

Bent u ook geïnteresseerd in de andere prachtige video’s van tuinleden… volg dan een van deze links naar hun YouTube kanaal:

 

Wilt u een video toevoegen stuur dan een mail met de YouTube link naar de webmaster!


Onze nieuwe tuin van Jan 2020 t/m Dec 2020. Willem Koelewijn, tuin nr. 82. (28-12-2020)

Wij hebben onze tuin gekregen in Aug 2019 en helemaal opgeknapt (zie vorig filmpje) Nu het vervolg over 2020 en we zien hier ook veel veranderingen en nieuwe dingen, kijk zelf maar even.

Onze nieuwe Volkstuin in het Buytenpark in Zoetermeer. Willem Koelewijn, tuin nr. 82. (24-12-2019)

Begin juni hebben wij onze volkstuin aan de Voorweg opgegeven voor een nieuwe volkstuin in het Buytenpark in Zoetermeer. De tuin valt onder de tuinvereniging “Seghwaert” wat daar al 5 jaar alles beheert.  De tuin heeft een mooi huisje waar we meteen gek op werden maar de tuin was een ander verhaal, wij wilde deze totaal anders hebben, dus was het hard werken, alle vrije dagen en weekenden zaten we op de tuin. Wij vinden dat het de moeite waard is geweest en zijn toch wel tevreden en ook wel een beetje trots op wat wij gedaan hebben. Nu wachten op het voorjaar om echt te beginnen met (moes)tuinen.

De baan opening vond plaats op 8 april 2017.

In het jaar 2016 organiseert Miranda een pompoen wedstrijd, wie kweekt de zwaarste pompoen.

Door enkele tuinleden wordt een insectenhotel geplaatst in het kader van de opbouw van een bijenlint in de provincie Zuid Holland en Ineke, van tuin 61, vertelt over haar hobby.

Aanleg van een bijenlint door de tuinleden met een demonstratie van een van de imkers van de tuinvereniging.

In 2016 neemt onze zeer gewaardeerde penningmeester, Joop van Den Oever, afscheid van de tuinvereniging.

2015 helicopterview Tuinvereniging Seghwaert Zoetermeer. Inmiddels weten we dat er boven Zoetermeer niet met drone’s gevlogen mag worden!

De creaclub van de tuinvereniging maakt een kunstwerk in de vorm van een bol. Deze wordt geplaatst in december van 2014.

De verplaatsing van tuin 65 van de Tuinvereniging Seghwaert Zoetermeer (Edisonstraat) naar tuin 47 tuinpark Seghwaert (Stompwijksepad 1, Zoetermeer)

De tuinvereniging Seghwaert Zoetermeer houdt een weekend expositie van creaties van de creatieve tuinleden in 2011.

De dames van de creaclub maken kerststukjes.

Opname uit 2009. Is opgenomen op het oude tuinpark aan de Edisonstraat.

Tuinvereniging Seghwaert, Zoetermeer

Tuinvereniging (Volkstuinen) naast het Buytenpark in Zoetermeer, lid van het AVVN