Video’s

Op deze pagina zullen we video’s van onze leden plaatsen, hopelijk zullen wij er in de toekomst nog veel binnen krijgen.


We beginnen met de video’s van dhr van Leeuwen van tuinnr. 47, bij de meeste van jullie bekend als Hans. Uiteraard zijn wij Hans zeer erkentelijk dat hij zijn video’s, die van zeer hoogwaardige kwaliteit zijn, vrij heeft gegeven om op onze site te plaatsen.

Dit is niet alleen een genot om naar te kijken voor onze tuinleden, maar ook zeer interessant voor niet leden die een beeld willen krijgen wat er zoal plaatsvindt op ons complex.

Ze zullen hieronder geplaatst worden, de oudste onderop.

Bent u ook geïnteresseerd in de andere prachtige video’s van Hans die niets met tuinieren te maken hebben… volg dan de link:  Henricus van Leeuwen naar zijn YouTube pagina.


De baan opening vond plaats op 8 april 2017.

In het jaar 2016 organiseert Miranda een pompoen wedstrijd, wie kweekt de zwaarste pompoen.

Door enkele tuinleden wordt een insectenhotel geplaatst in het kader van de opbouw van een bijenlint in de provincie Zuid Holland en Ineke, van tuin 61, vertelt over haar hobby.

Aanleg van een bijenlint door de tuinleden met een demonstratie van een van de imkers van de tuinvereniging.

In 2016 neemt onze zeer gewaardeerde penningmeester, Joop van Den Oever, afscheid van de tuinvereniging.

2015 helicopterview Tuinvereniging Seghwaert Zoetermeer. Inmiddels weten we dat er boven Zoetermeer niet met drone’s gevlogen mag worden!

De creaclub van de tuinvereniging maakt een kunstwerk in de vorm van een bol. Deze wordt geplaatst in december van 2014.

De verplaatsing van tuin 65 van de Tuinvereniging Seghwaert Zoetermeer (Edisonstraat) naar tuin 47 tuinpark Seghwaert (Stompwijksepad 1, Zoetermeer)

De tuinvereniging Seghwaert Zoetermeer houdt een weekend expositie van creaties van de creatieve tuinleden in 2011.

De dames van de creaclub maken kerststukjes.

Opname uit 2009. Is opgenomen op het oude tuinpark aan de Edisonstraat.

Tuinvereniging Seghwaert, Zoetermeer

Tuinvereniging (Volkstuinen) naast het Buytenpark in Zoetermeer, lid van de AVVN