Tuinen beschikbaar

Bent u een liefhebber van tuinieren en woont u in Zoetermeer? Tuinvereniging Seghwaert  heeft momenteel enkele tuinen beschikbaar voor nieuwe leden. Onze vereniging is gelegen op een prachtige locatie aan het Stompwijksepad in Zoetermeer. Ons complex telt 112 tuinen van 250 vierkante meter per tuin. Alle tuinen zijn al voorzien van een tuinhuisje, met als grootste maat 5 bij 5 meter.  Heeft u interesse, volg dan deze link:  vragenlist aspirant-tuinlid het formulier kunt u daar invullen. De secretaris van de vereniging zal dan contact met u opnemen.

1. Beste mevrouw Willemsen
    Ik ben Dinesh Algoe
    Ik woon ook in zoetermeer
    Ik ben wel niet lid van de tuin vereniging maar ik wou een tuin met tuinhuisje huren liefst 5×5 m2

Hoe zit het in elkaar
    En waar zijn de prijzen

2. Ik heb interesse in een tuin. Kunt u mij vertellen wat dit kost en welke voorwaarden er zijn?

Ik woon dichtbij

Mvg