Snoeicursus 2022

Op zaterdag 5 maart 2022 kwam Wouter van Teeffelen van mijneigenfruitboom.nl langs om snoeiadviezen op maat te geven voor fruitbomen. Deze snoeicursus was geregeld via het AVVN en 15 enthousiaste tuinleden hadden zich opgegeven en tussen 13:30 en 16:00 uur werd met een groep tuinleden diverse tuinen afgelopen om te leren hoe te snoeien . Uiteindelijk moesten een tweetal tuinen deze bijeenkomst missen omdat de mail in spambox gekomen was dus check altijd uw spamfilter. Voor een tuinlid werd het te laat op de dag dus daar beginnen we een volgende keer. Al met al was het een geslaagde middag die zeker voor herhaling vatbaar is. Voor wie ook nieuwsgierig wordt is het wel leuk om te kijken naar de link van Wouter op het youtube-kanaal. Hier staan wat snoeivideo’s waar je kan zien hoe hij zijn kleine bomen in zijn zelfplukboomgaard snoeit.