Promotieavond 21 maart en open dag op 24 Maart

Beste tuinleden,

Promotieavond

Op woensdag 21 maart heeft Intratuin een open avond van 18.00 tot 21.00 uur. Enkele bestuursleden van onze vereniging zullen daar aanwezig zijn voor het promoten van onze tuinvereniging. Wij willen onze vereniging meer bekendheid geven en hopen zo nieuwe leden te werven.

Graag willen wij u hierbij  betrekken, vind u het leuk om ook iets over onze locatie en vereniging te vertellen, dan bent u van harte welkom. U kunt zich hiervoor opgeven bij onze secretaris, Marianne Buijs via onderstaand mail adres.

Open dag

Op zaterdag 24 maart houden we op de tuin een open dag, van 10.00 tot 14.00 uur dit o.a. om geïnteresseerden een kijkje te laten nemen op ons complex. In de kantine zullen activiteiten plaats vinden, o.a.

• Verkoop van unieke vogelhuisjes
  • Creatieve activiteiten zoals, kaarten maken, steen bewerken, borduren.
  • Een activiteit voor kinderen.
  • Verkoop plantjes door Bastiaan Zwier van tuin 95
  • Demonstratie potjes persen
  • Demonstratie paasstukje maken door Esther v.d. Galien van tuin 71 , bij haar kunt u informatie krijgen en inschrijven opgeven voor een workshop op 29 maart.
  • Imker Horneman van tuin 110 is aanwezig voor uw vragen  over de bijen.
  • Mario van Hoorn van tuin 43  is aanwezig met zijn woestijnbuizerd
  • Hans van Leeuwen van tuin 47 vertoont video’s over de opbouw van ons complex

Voor mogelijk toekomstige leden is er, onder begeleiding, een rondleiding op de hele uren vanaf 11.00 uur. Leden die aanwezig zijn en het leuk vinden hun tuin open te stellen en geïnteresseerden te ontvangen, kunnen dit melden bij onderstaand mail adres.

Natuurlijk is er nog ruimte voor anderen, heeft u iets te verkopen (uiteraard gericht op de tuin) of iets te demonstreren dan kunt u dit melden bij onze secretaris, zodat we rekening kunnen houden met het indelen van de ruimte.

mailto:seghwaert@gmail.com