Mest voor op de tuin

mest-voor-op-de-tuin

Een behoorlijk aantal leden heeft gebruik gemaakt van de mogelijkheid om mest te reserveren. De planning is dat op zaterdag 17 januari a.s. om 10.00 uur de mest op de parkeerterrein gestort wordt. Het gaat om 25 kuub = 300 kruiwagens.
Degenen die zich aangemeld hebben kunnen het opgegeven aantal kruiwagens weghalen. Daarbij geldt dat elke kruiwagen normaal wordt vol geschept zodat er ongeveer 80 liter ingaat. Als sommige leden te veel mest meenemen zitten andere leden zonder. Mocht dat het geval zijn dan graag melden aan het bestuur. Er is waarschijnlijk net genoeg mest voor iedereen. De mest is gratis. Het kan zijn dat er over een paar maanden weer mest geleverd kan worden. U wordt op de hoogte gehouden.