De website is weer gekoppeld aan Facebook

Door wat technische problemen kon de website van Tuinvereniging Seghwaert de nieuwsberichten deze afgelopen maanden niet automatisch publiceren op de Facebookpagina van de tuinvereniging. Voor de techneuten onder ons: De webserver had een te lage PHP versie waardoor de software (na een update) niet meer werkte. De website is inmiddels verhuist naar een nieuwe webserver met één van de nieuwste PHP versies en de software werkt nu weer.

Alle nieuwsberichten die op deze website worden geplaatst, komen automatisch ook op de Facebookpagina! Zo ben je ook via Facebook direct op de hoogte als er nieuws is van de Tuinvereniging.

Ga naar onze Facebookpagina en klik op ‘vind ik leuk’!

Groetjes,

Randal
Tuin 107

Naar het reactie formulier

1. Randal,

Een aantal overzichten zoals tuinbeurten,kantinebeurten,statuten enz. hoofdzakelijk pdf documenten geven een foutmelding.
    zou je eens willen kijken naar dit probleempje?

vr.groet,

Gerard

tuin nr. 010

1. Hi Gerard, excuses voor de late reactie. Ik heb de problemen gezien en zojuist gecorrigeerd!

1. De tuinen(platte grond van het complex) doet het bij mij niet! De rest van de documenten zijn weer bereikbaar. Bedankt!

1. Heel scherp van je! Ook dat is opgelost.

2. Perfect!