De creatieve ochtend gaat weer van start

Op donderdag 19 september om 10.00 uur starten we weer met onze creatieve ochtend, de deelname is gratis. Heeft u een hobby en schiet die door vele andere zaken bij in, dan is onze donderdagochtend een prachtig moment om 3 uurtjes de aandacht hiervoor te hebben. De hobby’s die momenteel beoefend worden zijn kaarten maken met verschillende technieken, werken met steen, schuren en vijlen, popjes maken van stof, breien, haken en borduren.  Mannen, vrouwen, iedereen is welkom. De vaste club mensen die er nu zijn hebben veel plezier met elkaar en om de zoveel  weken komen  er oud leden, die niet zijn meegegaan naar ons complex, koffie drinken en gezellig een praatje maken. Vrijblijvend komen kijken is altijd mogelijk, wij zitten in het verenigingsgebouw. De koffie staat klaar!

Een vogelhuisje bewerken kan natuurlijk ook.