Truus de Mol

Maart 2021, het eerste ingezonden stuk van Truus de Mol.

Ik ga mij even voorstellen.

Ik ben Truus de Mol en ik kom soms bij jullie op het tuincomplex: ben nog steeds klemmen ontlopen en weggerend voor de ammoniak in de gangetjes. Ik hoor heel vaak dingen in mijn holletje in de grond, die voor jullie wel of niet leuk zijn. Dus ik dacht ik begin er maar eens mee. Als je mij niet dood maakt ga ik jullie alles vertellen wat ik hoor.

Ja, nog steeds corona tijd, dus nog niet bij elkaar op visite. Geen broodje of frietje halen en nog steeds niet schoffelen, maar dat komt wel weer. Als jullie mij ook iets willen toefluisteren, dan kan dat hoor door een briefje in de brievenbus aan het verenigingsgebouw te doen. Schrijf erop voor mevrouw de Mol, dan komt het briefje ongeopend bij mij. Je hoeft ook niet je naam erop te schrijven hoor, het mag wel maar het hoeft niet.

Aangevraagd bij het bestuur of deze mail naar iedereen gestuurd kan worden. Nee dus: op de website, ook leuk.

Gelukkig hebben ze vorige week mijn baby’s gevonden.

Ik was er weer blij mee.

Zie ook de app van de tuinvereniging voor de foto.

Truus de Mol

Tuinvereniging Seghwaert, Zoetermeer

Tuinvereniging (Volkstuinen) naast het Buytenpark in Zoetermeer, lid van de AVVN